Contact

info@griffid.com
+31-(0)36-767 60 10

Bezoekadres:
Camerastraat 25
1322 BB Almere Nederland

Telefoon:
Algemeen: +31-(0)36-521 68 28
Sales:+31(0) 36-767 60 10
Project buro:+31(0)36-767 60 11
Administratie:+31(0)36-767 60 12
Support NL 0900-474 33 43

Follow

Info

copyright Griffid B.V.

1000 tekens over
Let op.
Indien u dit formulier gebruikt om een licentie te laten resetten gaat u met het verzenden van dit formulier akkoord met het volgende:
1. U erkent dat de bovenstaande licentie gereset moet worden in verband met een verandering van hardware (componenten) of het OS en verklaart dat de bovenstaande licentie zal worden gebruikt voor dezelfde klant en dezelfde locatie.
2. U stemt in met de kosten voor deze licentie reset. (indien van toepassing, zult u hiervan eerst op de hoogte worden gebracht).
3. U stemt ermee in om de kosten van een soortgelijke licentie-ID direct te betalen als Griffid registreert dat de bovengenoemde licentie-ID wordt gebruikt voor andere doeleinden dan de hierboven beschreven bestemming (verandering van hardware).
Bestanden toevoegen
Innovation. To New Heights.